18april

Godmorgon ! Var i valbo igår med Josefinesötbarn. Jag har varit i valbo 3 gånger på två veckor och en gång i falun och en gång i gävle :'D Hihi jag gillar att handla. Men igår blev det bara ett par tajts, pengarna börjar ta slut. Men jag får nya om två dagar så då ska jag handla igen, haha.

Jag var inne på bikbok och hade plockat på mej lite kläder som jag skulle prova, då såg jag en tunnika som hängde lite utanför affären och skulle gå dit och hämta en som jag skulle prova, men när jag gick ut ur  affären började tjuvlarmet tjuta, jag blev livrädd och skrek till. Och Jossan stog där inne och höll på att avlida av skratt.Mahahah, jag är duktig. Sen gick vi till coop och jag provade cyklar och köpte japp. Vi hade ont i fötterna så vi tog av oss skorna, det var inte såsmart, för strumporna var inte jätterena när vi hade gått runt på valbos skabbgolv någon timme. Vi var inne på ikea när det nästan precis skulle stänga, det var helt tomt. Sen käka vi glass på donken och sen åkte vi hem. Det var askul

JossanKossan och FlajsanBajsan<3<3

 SKABBSTRUMPOOOOOR, BLÄÄÄ!!!!

 Flurry på dååånken.

Puss♥


Kommentarer
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Rösta på veckans blogg!

Tyvärr blev inte din blogg vald till att bli nominerad till veckans blogg. Men försök igen på torsdag och anmäl dig så kanske det blir din tur nästa gång!

Checka vilka som blev nominerade ;-)

2009-04-18 @ 16:06:18
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0