Rubrik

Hej! Idag har jag bara tagit det lungt. Suttit vid datorn, knäppt kort, tränat och sånt. Kollat på reprisen till made in sweden eftersom att jag missade det. Sjukt bra är det!

Igår gick jag och Emelie till prix och köpte glass, sen kollade vi på Ronny&Ragge hela kvällen, haha.

Lite random bilder:

 Min tjockis<3<3




 Chupachups is bässst i världen<3


Hahah, konstigt inlägg, men det får ni stå ut med! Puss♥

One tree hill

ÅÅÅÅÅÅÅH! Jag blev otroligt sugen på att kolla på one tree hill just nu.Det är så otroligt bra. Speciellt när Chad .M .M ska vara så jäkla snygg! Fy får jag inte se det snart får jag psykbryt! OC skulle inte heller vara så tokigt... Måste köpa dvder! Problemet ligger ju då i att jag inte kan köpa några kläder för jag har köpt dvder för alla penagr... Puss♥

31januari GO AWAY!

Kul att min pappa har hittat min blogg? Förlåt pappa, ta det inte personligt, men jag vill faktiskt inte att du ska läsa min blogg. Andra släktingar över 20 kan ju också sluta läs så fort som möjligt. Annars kommer inte jag vilja blogga, vilket vore synd eftersom att jag tkr om att göra det. Så sluta läsa min blogg NU, anars kommer ni att beröva världen på min blogg och det vore ju en katastrof *ironisk*

Puss♥

29 januari DANS

Yo! Idag vare skola, alla tråkiga ämnen och det gick seeeeeeeeeeeeegt. Menmen, fredag i morgon ju, och då kan man väl genomlida torsdagen också.

På kvällen var det DANSDANSDANS! fy vad jag har längtat! Hur kul som helst vare också, förutom att jag ju inte är världens duktigaste, hehe. Och sen är jag ju så smart att jag började på fortsättning.... men, det var samma sak förra året och då lärde jag ju mej till sist. So i got nothing to wory about.

 Idag köpte jag... CHUPPACHUPS! Mummsilums


Det slemmiga runt munnen brukar inte vara där, tare lungt. Det är från klubban




Kolla på bilden, visst ser mitt öga brunt ut? Fett skumt, för jag har bilder där dom ser knallbblå ut också. Och den egentliga färgen? Mörkgrön. freaky


Puss♥

28januari skidor och bandy

Hejsan! Skolan idag var som vanligt. Sista lektionen hade vi idrott och åkte längdskidor. Det är ju skitkonstigt, när jag åker slalom (ääääälska slalom), vilket är ganska riskfyllt, brukar det gå bra för mej, ramlar inte speciellt mycket och sånt. Men när jag ska upp på ett par längdskidor ramlar jag hela tiden, trots att det egentligen är hur lätt som helst.

Sen har jag varit på bandy med Sophia och Heval. Askul! Men tare lungt, jag har inte gått och blivit en sportnörd, vi var inte speciellt koncentrerade av matchen. Men det är mysigt att sitta på en varm läktare och skratta ihjäl sej. Först satt vi precis över en dörr och dinglade med fötterna. Och Sophia satt med fötterna på själva dörren, och när folk skulle in eller ut öppnade hon dörren åt dom. Det var buskul. En del kollade surt på oss, en del skrattade, en sa; nej men tackar, och sen fanns det endel som inte kollade upp på oss och blev ganska förvånade,, dom såg ut att tänka "nej men har dom skaffat automatiska dörrar?" eller "spökar det?". Då var vi på en lungn del av läktaren. Men sen gick vi bort och ställde oss vid klacken. DOm är ju helt galna! Och vi skrek samma saker som dom. "PASSA BOLLEN!", "SKUT PÅ MÅÅÅÅÅL" och "SANDVIKEEEEEN HEJA!" Var nog dom vanligaste. 


Sophias fötter när hon öppnade dörren till folk.

  Me and Hevalbby

Puss♥

skaalannn

Lite om skolan idag då. Finns väl inte så mycket att säja egentligen. Det är tisdag, och tisdagar känns som att dom aldrig tar slut. Och när man blir lite småtrött på eftermiddagen är det ju lätt att det spårar ut lite. Vilket det också gjorde för oss, och vi blev ju otroligt flummiga. Speciellt på vägen hem från skolan.

Alltså, en väldigt tråkig skoldag, men eftersom att vi är som vi är blev den rolig.



Köpte smulgubbe! Det tog ett tag för oss att komma vad det var för smak. Är det smultron? Är det jordgubbe? Varför heter det smulgubbe, det har väl ingenting med smulor att göra...? Sen fick någon en idé. Sumltron+jordgubbe=smulgubbe. Fy vad logiskt. Logiskt eller inte, gott var det!

Puss♥

27januari kameran

Idag fick jag min kamera! Den var asbra och jag är sjukt nöjd. Snabb leverans från dusitnhome också, bara två dagar. Jag har lekt med den hela kvällen haha.

Det var rea, och då kosta den bara 500 kr!  Vilket jäkla kap, när den egentligen kostar 1.800kr. 8 megapixel hr den också, precis lagom.

 
 I love my new camera!<3<3<3<3

Ehhhhh, hmmm.... Släktingar över 20 år, denna blogg är inte riktigt till för er. Capish?
 
Puss♥

7 års olycka

Idag har jag lyckats krossa en spegel bara så att alla vet. Sen har jag lyckats få en liten bit av spegeln i handen och en i benet. Fy vad jag är bra! Inte min dag idag...

Sen har det snöat hela natten och hela dagen igår och hela dagen idag. USH! Ge mej sommar och sol! Ska man ens bo i kalla sverige ska man väl bo i stockholm eller möjligtvis i göteborg. Inte här borta där det inte ens går buss till skolan på morgonen, man får gå eller cykla en bra bit och frysa ihjäl två gånger per dag. En gång till skolan och en hem. Härligt! Så  fort jag blir arton flyttar jag till stockholm. Eller varför inte grekland? Bada och sola året runt.

Puss♥


25januari häxan surtant

Tjena! Har haft en riktig jäkla slapporgon. Satt och kollade på barnkanalen med min lillasyster, och såg på det kanske bästa programmet ever? Nästan lika bra som höjdarna, hahah. Häxan surtant. Så jäkla kul, jag höll på att skratta ihjäl mej.

Jag lät nyss min hamster springa här på skrivbordet undertiden jag satt vid datorn. Hon bajsar/kissar nästan aldrig när hon är ute, men nu gjorde hon något väldigt konstigt. Hon liksom plockade fram 8 bajskorvar ur stjärten och la på skrivbordet. Fräsht Phoebe, fräsht. Haha har kommit på ett bra smeknamn åt henne. Fiffi med PH. Phiphphi alltså. Mohaha.

Puss♥

humor

Hej! Egentligen skulle jag ju till valbo idag, men det blev inte av. Känns som att inget blir av nu för tiden.

För övrigt är jag väldigt hängig... Håller säkert på att få feber. Här får ni ett exempel p¨å min humor igen:>
Puss♥


24januari kameran

Hej jag är glad! Jag har beställt en digitalkamera! Såhär ser den ut :


Jihoooooo!!!!!!!

Men nu villl jag ha sommar! Smält bort äckelsnö!

puss♥

23januari, girls nighhhhhhht

Bhoa! Kom nyss hem från Emelie. Och jag har varit helt nyttig fast det är fredag *stolt*. Jag köpte en påse risen, det är väl nyttigt? Mörk choklad liksom. Sen köpte jag en cola-light. Inte det godiset jag har ätit i mina dar, men funkade bra. Läsk ska vara orange, inte brun! Och godis ska inte heller vara så jäkla mörkt, inte påsen i alla fall. Jag kände mej väldigt tråkig med mitt bruna godis, medan jossan och emelie satt med sina färgglada godisar.

Och vi har haft väääldigt kul. Fast vi har inte varit så engagerade i saker. Mest skrattat och flummat. Vi tre har jämt så jäkla kul! Helt seriöst.

och i morgon ska vi tre till valbo och shoppa kläder. Och gissa vilka som kommer dit? Bäst-Alice snygg-robin och kevin! mohaha najjs.

Jag har glömt min usb-kabel hos pappa tror jag s det blir nog inte så mkt bilder... Sen blir jag så sur! Har skrivt ett inlägg idag som bara försvann. Fy vad sur jag blir!

Puss♥

Min humor när jag är trött

gahha så jäkla meningslöst :p
/>
Min humor rakt igenom.

Klippte håret nyss. Toppade bara. Ingen märkbar förändring. Och ja, jag gör det själv. Ska man klippasej någon speciell frisyr kan man ju gå till frisören. Men om man ska toppa bara är det bättre att göra det hemma, blir bara för kort hos frisören. Jag ser ju vad som är slitet och klipper det.

Just nu sitter jag här med min och min syrras guldhamster som håller på att somna i min tröja. Naaaaaw. Jag vet att det är töntigt men here is a pic:

åhhhh, erkänn att hon är söt? Jag är en tönt (a)

Puss♥

Felicia is very duktig!

Tänk att jag, Felicia, gottegrisen nr 1 har lyckats hålla mej nyttig sen i tisdags! Tre hela dagar!  Det lär vara rekod! det enda som har slunkit ner är en chokladboll och lite choklad-banansås (a) Klarar jag det tills på nästa tisdag ska jag få köpa en ben&jerry glass som belöning :D Fast det gör jag säkert endå, hehe. Tur att jag är hemma hos mamma också, det är lättare att vara nyttig här. Andledningen är att hon oftast inte har lika mycket onyttigt som står framme som pappa. Sen har hon en mixer, naturel yoghurt och frukt. Vad mer kan man begära? Smooothie måste vara bland det godaste som finns. Det enda godiset jag har köpt är mörk choklad som jag faktiskt tycker är gott. Ljus är förstås mycket godare, men för att vara rätt så nyttigt är det otroligt gott!
<------- Tare lungt älskling! Mamma kommer snart!

Puss♥

22januari. skolan

Hej! Idag gick skolan relativt bra, trots att det är värsta dagen på veckan. Torsdagar har vi verkligen alla tråkiga ämnen. Idrott (jaja det kan vara kul ibland. men sällan), matte, So, franska... Sen har vi inte någon sovmorgon heller vilket man blir vädigt van vid när man har det ofta. Torsdagar skulle man lika gärna kunnat stryka från veckan, om det inte var för att jag har dans på kvällen. Den börjar by the way idg, men jag visste inte riktigt vilken tid jag skulle vara där och lite mera sånna saker, sen har jag ju den jäkla huvudvärken, så just idag skiter jag i det. Men jjag ser fram e mot nästa vecka.

Skulle ha åkt till valbo idag och handlat, men syrran hade snott busskortet, så det vart inte så mycket med det... Men nu ska jag sticka puss♥

Ny design!

Glömde att skriva det nyss, skruvhuvvet jag. Men visst blev nya designen snygg? Bara att fixa bakrunden kvar, sen är jag helt nöjd. Tack Heval !!!! Du är ett proffs!

21januari

hej! här har jag inte kollat in på några dagar nu... anledning? Nej. Jag har varit ganska hängig och får väl skylla på det antar jag. Dom tre senaste dagarna har jag varit uber-flummig i skolan och jäkligt trött. Man vill ju liksom inte stanna hemma heller, då hamnar man ju hur mycket efter somhelst. Så om jag inte drabbas av hjärtattack brukar jag ändå gå till skolan, lite huvudvärk kan jag stå ut med, hellre än att sitta hemma och plugga i kapp på fritiden. Sen hade vi ju musik idag, haha det vill man ju inte missa. Men alla andra hatar det. Ja, jag kan erkänna att musikläraren har en dryg röst och kan babbla liiiiite mycket ibland. Men jag älskar att spela gittarr och sånna saker.

Jag har fått pengar för den här månaden nu! wiiiihooooo! Snart blir det väl en sväng till valboköpcentrum då! hahah! Puss♥

paket

Imorgon fyller Emelie år, och vi ska dit och fira henne med pompa och ståt. Vi kanske ska dit i morgon annars någon annan dag. Men idag har jag i alla fall varit och köpt presenter. Och eftersom att hon inte läser min blogg lägger jag upp en bild på dom.


 



Förklaring:

Det stora rosa paketet: Hade jag väldigt kul när jag slog in. Har slagit in jättemånga lager, med två kartonger, tidningspapper paket papper och diverse andra saker. Sen har jag skrivit små meddelanden där det står saker som att senap är äckligt och sånt. Innehållet är två automat-tuggummin och en 50-öring.
Det lilla gröna på det rosa: Ett nagellack.
Det silvriga: Ett halsband med en ängel på.
Det svarta: En björnborgparfym som luktar skitgott
Korven: En hårspray.

Puss♥

16januari fredag

Hej, här sitter jag och gör mej försen till skolan. Med två läxförhör + alla tråkiga ämnen är jag inte direkt supertaggad på att gå. Men det är ju fredag, och helg i morgon. Jihooooo!  Då blir dét bio. Om twhilght fortfarande går blir det ju den, men annars blir det väl vi hade i alla fall tur med vädret igen.

Just nu sitter jag och knarkar avril lavinge - why akustiska veritionen. Puss♥

15januari trötthet

Hej där! Allt bra? Själv är jag grymt trött. Sov visst för lite i natt. Sista lektionen gick ju sådär... Var hur trött som helst, Sofie också, och det kan ju bara sluta på ett sett. Är i stort sett jämt flummig, och när jag är trött är jag värst. Och gissa vad våran lärare sa? "Såhär: Ni påminner mej om en dricka man brukar dricka på sibylla... den är brun och smakar choklad." Haha, då var det alltså pucko han syftade på. Inte snällt. Fast då hade vi iochförsej kallat honom "Helge" och "Älgen" ett bra tag, och skrattat varje gång han öppnade käften för han pratar så roligt.

Nu har jag tre läxor som ska vara fördiga tills i morgon. bara att sätta i gång. Puss♥

Ljudet av ditt hjärta

Justdet! Idag fick jag tredje boken i twhilight-serien! "Ljudet av ditt hjärta" hoppas att den är lika fucking bra som ettan och tvåan, som var helt underbara! Och jag som inte brukar läsa så mkt i vanliga fall. Men för ett par år sen gjorde jag verkligen det. Det har växt bort med tiden, haha. Men nu har det alltså tillfälligt växt tillbaka igen med dessa böcker. Filmen har ja faktiskt inte hunnit med att se hittills. Men i helgen ska jag! ååååånajjjjss. Puss♥ Jag just nu. Stolt bokägare! Hahah ;)

14 januari

Hejs. Såg nyss på "made in sweden". Jag gillar nästan allt som handlar om musik, och eftersom att detta hör till den kategorin, så föll detta mej i smaken. Det var sjukt bra, handlade om att idoljuryn typ skulle fixa två skivor till två otroligt talangfulla människor som dom inte hade haft tid med att fixa skivor till tidigare.

Själv lyssnar jag nästan på all musik. Men akustiska låtar faller mej nästan alltid smaken jag brukar till och med söka på "aucostic" på spotify och bara ta någon låt jag gillar nästan allt. Men nu ska jag sova puss♥ 

13januari gratisbio

Hej! Allat bra med er? Bra. Själv är jag helt beroende. Tyvärr. Men vad säjer jag tyvärr åt? Vad är det som är dåligt med att få gratis biobiljetter och presentkort på kläder? Det är till och med riktigt bra kedjor man kan få presentkorten på. Tillexempell Nelly.com,, och alla saker som kicks och HM. Det är riktigt lätt att få presentkorten också. Bara du har några kompisar som är lite aktiva på sidan så behövs det inte mycket alls för att få presentkort. Bli medlem här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=81829 Puss♥

sopsäcksåkining

Jossan har ordet:

hejhej idag har vi varit i skolan och det var som vanligt förutom att vi skulle spela upp nån teater, vi hade gjort 
''fjortislock och emobjörnarna''  och våran rekvisita bestod av '' sopsäckar'' kulkul haha, sen när vi skulle gå hem så sa felicia julius, caesar med en aprolig röst haha. sen skulle vi gå till  kullarna och åka sopsäck men det gick inte så bra.
anna ramlade 4 ggr ungefär och felicia ramlade 2 ggr och jag ramlade 1 gång. efter vi hade åkt några ggr och blivit blöta skulle vi gå hem, men TJONG lät det och sen SWICH så låg anna på marken skrattandes. men just som vi skrattades som mest så kom det nån gåendes mot oss, felicia ; anna res på dej, anna ; jag kan inte, felicia ; SPRINGER !
 kille till anna ; varför sitter du här ?, anna ; jag vet inte, killen ; varför reser du dej inte upp ?, anna ; jag kan inte. killen går förbi oss ; villka snälla kompisar ni var då, felicia ; garv    HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA ROLIGAST IDAG ! nu ska vi kolla på idol auditions, ha det bäst en rosa häst ! / josefine
vi just nu!

12januari. Emobjörnar och sopsäck!

Tja! idag i skolan spelade vi upp våran teater som vi har hållt på med ett tag nu på svenskan. Haha gick ju bra. Jag, jossan och Natta var emosar, så vi hade svarta sopsäckar på oss, och lite svart tejp i ansiktet. Bild kanske kommer sen. thaha.

Av sopsäckarna fick vi en idé. Vi ska ut och åka sopsäck! Det blir jag Jossna och Anna. Om vi hittar någon snö. Nu ska jag sticka puss♥

tinnitussvarning

Godagens. Nu sitter jag här i mitt rum, samtidigt som min fem-åriga syster har partaj... Hehe, inte riktigt tyst. Nyss tog dom en runda på mitt rum också. Hmm. Men det gör inget, dom är så söta ;) Förutom att få tinnituss har jag inte så mycket planer för dagen. Jag kanske gör något senare med någon. Får se. Men nu ska ja sticka, puss♥

9januari skolan som vanligt

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit i skolan som vanligt. I dag är det fredag (jippppiiiiiiiiii). Så jag ansåg att jag fick bryta nyårslöftet nu när det är helg, så jag har köpt en stoooooooooor godispåse. Den har jag redan ätit upp ungefär hälften av, eftersom att jag inte kan spara saker. Smart som man är köper man ju massor av godis, för då får jag ont i magen och kan spara lite tills i kväller. Nej nu ska jag njuta av att det är fredag, gör likadant så hörs vi kanske senare, puss♥

Skolan

Tjena! Första dagen i skolan idag då. Allt gick bra, förutom att jag fick sitta på sidan på idrotten. Vi hade fotboll med fyra bollar som flög i luften 2 decimeter från mitt huvud var fjärde sekud,, för alla spelar ju som några jäkla huliganer. Därför gick jag och min bollrädsla och satte oss på sidan. Sen på seten skulle jag typ prata, men jag fick såklart skrattattack och kunde inte prata på flera minuter. Undertiden satt såklart läraren och alla i klassen och stirrade på mej som kippade efter luft, hehe. Men jag skyller faktiskt lite på Jossan hon satt bredvid och gjorde så att jag började skratta. Sällan jag ska göra bort mej? Jaja, ialla fall, nu ska jag fixa rekvisita tills i morgon då ska vi spela upp våran teater som vi har jobbat med på svenskan. "Fjortislock och dom tre emobjörnarna heter den, hehe:P nej men nu ska jag sticka då, puss♥ Mmm, dagens godaste, jordgubb-banan-blåbär-smultron smoothie... Apgott!

8januari

Hejsamhejsan!

Jo, nu är det så attjag har hittat en riktigt bra hemsida. Den heter gratisbio och det som är så bra med den är att man får gratis biobiljetter, presentkort och annat. Man behöver inte alls samla massor av poäng för att ha tillräckligt för att få något heller, utan det går ganska fort om man anstränger sej lite. Självklart är det helt gratis, och det är riktigt bra priser man vinner också.

Så vad har du att förlora? Bli medlem på:     http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=81829

7januari

Hola! Nu är sista sovmogonen för jullovet avklarad. Fifasiken. Men man får ju försöka se det positivt. Man får ju träffa alla igen. Vissa har jag ju faktiskt inte träffat på hela jullovet. Slut på positiva saker. Eller det finns ju en till. Snart är det sportlov. AAAAAAAH jag är, som ni märker, helt otaggad på skolan.

Vettu? Igår såg jag på OC! Det var typ 30 år sen sist. Jag har verkligen saknat det. Fick jag bestäma skulle dom återuppliva Marissa och börja spela in flera sesånger. Fast i så fall skulle dom väl ha börjat på collage också? Okej dom kan återuppliva Marissa, och alla kan gå om en årskurs. 

Nu ska jag ut och träna. Måste, det är mitt nyårslöfte. Undrar verkligen om jag kommer hålla det hela året. Okej det vet nog alla svaret på.

Puss♥

6januari

Tja! Nu är jag väldigt stolt över mej själv! Jag vaknade klockan 12! Jag hinner nog tillochmed ställa om lite till tills skolan börjar. Planer för dagen är Emelie och Sara. Kulkul. Vad vi ska göra har vi inte planerat än dock.

Ååååh! Två dagar tills skolan börjar. Jag tror jag dränker mej. Jag har ingen lust alls. Kan inte jag få ta två extra veckor lov? Eller varför inte tio? Okej det ska väl bli kul att träffa alla men sen tar det stopp. Bara tanken på att behöva gå upp klockan halv 7 gör mej spyfärdig. Sen tanken på att sitta stilla på lektioner och lyssna på lärare gör ju inte saken bättre. Speciellt vissa lektioner... Jaja. Nu ska jag sluta gnälla och dra annars får Emelie och Sara psykbryt. Hejdå, simma lungt, puss♥

5januari. Klockan 3, jippi!

Hejsan! jag kommer nog aldrig hinna ställa om dygnet tills skolan börjar. Hur kul är det? Att komma till skolan utan att ha sovit en blund är bland det värsta som finns. Idag lyckades jag i alla fall komma upp klockan tre. Wihooo det hade inte blivit mörkt än!!!

Nej nu ska jag sluta, jag kan ändå bara tänka på mitt omställda dygn. Puss♥ Helt beroende av låten!

4januari. Sovmorgon...

Hejsan! Just nu är jag väldigt sur på mej själv. Jag vaknade klockan fyra idag. Inte kul. Ändå gick jag inte och la mej så jättesent. Men det berodde väl förmodligen att jag var uppe så länge igår natt.

Idag tänkte jag uppfylla ett av mina nyårslöften. Jag ska träna. Det blir ju ännu mer perfekt nu, så att jag inte stannar uppe hela natten utan blir lite tröttare. Om jag verkligen gör det blir jag väldigt glad på mej själv. Jga har inte tränat på hur länge somhelst. Nu ska jag sticka då, puss♥

ps. om fyra dagar börjar skolan. Skjut mej.

3januari. Julpartaj i efterskott och otrolig trötthet

Hejsan! Ååh ni anar inte hur trött jag är. Hahah men det blir ju så när man sitter uppe hela natten med 5 st mer eller mindre galna brudar ;) Det blev filmnatt kan jag ju påstå. Vi såg: its a boy girl thing, euorotrip (2 ggr), Rec, the gaurdian och stormwarning. Eourotrip var roligast, Rec och stormwarning var läskigast, the gaurdian var sorgligast och its a boy girl thing var lika bra som vanligt. Men innan vi började med vårat lilla filmmaraton gick vi ner och köpte pizza och förfriskningar (förfriskningar= milkshake ofc!). Sen delade vi ut julklappar, vi hade lottat om vem som skulle ge till vem och jag fick av Emelie. Ett par morgontofflor och en ring like i wanted. :D Sen sjöng vi lite Abba-singstar och jag och Jossan satt och skratta åt att dom dansade så roligt. Sen gick jag hem och var trött.

Förutom att köpa julklapp til Sara igår köpte jag en maskara, strumpor och fortsättningen på "om jag kunde drömma", "när jag hör din röst" heter den. Ettan var så bra så bra att jag bara måste köpa tvåan. En bok liksom!? Var är världen påväg? Hahah men den boken höll mej verkligen uppe på nätterna, och tro mej, det är det inte så många andra som gör.
Jag sitter och poppar "Scotty doesn`t know" Som är låten i eurotrip, hahah, den är apbra!

Scotty doesn´t konw, scotty doesn`t know, Scotty doesn`t know, so don´t tell Soctty cause Skotty doesn`t know" (y)

Kolla på stora pizzakartongen. Den delade Sara och Emelie på medans jag och Jossan delade på den lilla:P

Pizza och film och Jossans fötter.


Puss♥

2januari. Julfirande och shopping

Hejsan! Idag ska vi ha lite julfirade i efterskott jag och brudarna. Ska bli trevligt. Vi har dragit lott om vem som ska ge julklapp till vem. Man orkade liksom inte lägga pengar på ca 7 julklappar extra. Jag ska ge till Sara, och ska alldeles strax ner till stan och köpa något. Blir inte svårt att köpa till SaraUngen. Nått nagellack, nått mer och nått mer. Jaja. Nu lär jag i alla fall sticka om jag s´ka hinna till stan innan dom stänger. Puss♥

1januari 2009 igår och i år

Hesan alla! Igår firade jag nyår hemma hos Sofie. Hannah var också där och det var kulikul. Vi gjorde massa saker. När klockan slog tolv var vi ute och skålade och tog kort. Men alla mina blev som vanligt helt fail för jag bara har mobilkamera på 2 mgapixel som rent ut sagt suger. Men jag kanske kan få några av Sofie sen som har en systemkamera den bajsungen :p.

Här är lite nyårslöften inför nållnio som jag inte lovar att hålla:

• Köpa en bra kamera. Behöver ju inte vara världens bästa, men den ska ju vara bra.

• Lägga in kort på datorn varje kväll. Och sortera dom efter datum.

• Ta mer kort.

• Äta mindre Glass, godis, popcorn, kakor och sådant.

• Träna mer.

•  Vara med på alla idrottslektioner, inte bara när jag tycker det är kul. (fast när jag är sjuk måste jag ju såklart inte) 

•  Plugga till alla prov

• Göra alla läxor

• Vara mycket med olika kompisar och inte samma hela tiden.

• STÄDA MER!

Det får räcka. Jag är duktig om jag klarar hälften. Nyårslöfterna börjar... IMOGON! Nu ska jag gå och göra motsatserna mot allt detta tills i morgon. Puss♥

RSS 2.0