29mars

Hejsan! Nu har jag vaknat, grattis. Och jag fattar inte detta, hur ska man ställa om klockan? Framåt eller bakåt? Framåt skulle uppskattas för då får man ju en timmes sovmorgon. Fast det kommer man ju inte märka sen, för man ställer ju om hela sejsjälv en timme liksom.


Igår var jag med Nicole och var ute och gick hela kvällen. Skojigtskojigt. Åkte buss gjorde vi lite också bara för att åka, hehe. Ush blev jagade av några läskiga killar :O Först runt 9, sen såg vi dom 2 timmar senare, och dom började följa efter oss, men jag och Nicole bärjade springa hahah. Sen när jag kom hem fck jag värsta städrycket. Seriöst jag har inte städat sen jag var.... 5? Haha men jag städar aldrig. Bara hemma hos mamma (a) Hemma hos pappa får man vada i skit upp till knäna i mitt rum. Det konstiga är att jag hatar när det är stökigt.

Ikväll äre ONTREEEHILLLLLLL! :D:D:D:D:D Det tänker jag inte missa bara så att alla vet.


kan inte sluta lyssna på den. Har inte ens sett filmen./>


puss♥


27mars

Hejsan. Var till tandläkaren idag. Dom upptäckte att jag har en tandflisa i mitt tandkött, så i maj ska jag dit och dom ska gröpa ur den. Trevligt. Fast jag fick bananlack så jag var glad endå (a) förutom att en människa har petat runt mej i munnen idag har jag varit i skolan. Hände inte så mycket annat än det vanliga. Min och Jossans saga som vi håller på och skriver på svenskan håller på att bli klar. "Sussi, Kikki och Dimitrius på charter" heter den. Den handlar om två tanter i 50års åldern som klär sej i rosa och leopardskinn och en fet gubbe med ölmage. Asbra är den.

Ikväll skulle jag och brudsen på bio kanske. "En shoppaholics bekännelser" tänkte vi se. Någon somhar sett den som vet om den är bra?

Sen kan jag ju sorgset meddela att min mobil har lagt av helt. Det blir till att köpa en ny, men jag har ingen aning om vilken jag vill ha. Ushaushausha

Pusss♥

23mars

Jag och mina väldigt intressanta rubriker.

I lördigs var mina mostrar och min mormor och grattade moi. Fick fjärde twiligt-boken, erkänn att du är avundsjuk. Sen fick jag presentkort (y) Och jag ramlade av stolen två gånger :'D

Dagen efterdet hade jag tråkigt. Sen gick jag och Sophia till jernvallen och kollade på gymnastiktävling typ. Det var kul, och det är sjukt hur duktig man kan vara på gymmnasik. Jag saknar gymmnastiken litegrann. Men bara lite, för ärligt talat var det väldigt tråkigt ibland, speciellt på slutet.

Idag efter skolan var jag sugen på sallad, då fick jag en i försenad födelsedagspresent av Sophia. Man får plocka på salladen själv, och jag råkade köpa för 56 kronor, haha. Det vart gott, men nu känns det som jag ska spricka. Flummade sönder påväg hem idag, hehe.

Pussssssss♥


21mars

Hejsan! Idag gick jag upp klockan nio! Nio!? Jag har inte gått upp nio av mej själv sen jag var typ 8. Jag är ungefär världens morgontröttaste människa. Och inte nog med det, sen gick jag ut och sprang! Jag gör verkligen allt tvärtom mot vad jag brukar göra. Iochförsej så gick det ju ine sådär superbra att springa, efter drygt hundra meter hade jag sånt håll att jag trodde att magsäcken skulle flyga ut ur munnen. Så jag varvade springturen med en promenad kan man säja. Men jag sprang mycket också. Jag var  precis påväg att gå ut och springa i fula kläder, osminkad och helt ofixat hhår. Men jag ångrade mej i sista sekunden och gick upp och fixade mej. Hehe, jag måste sluta vara så himla utseendefixerad hela tiden. Speciellt när alla normala människor i min ålder ligger och sover vid den här tiden.

Vet ni? Jag har ätit fem Japp och en stoooor marabou choklad på tre dagar. Sällan tjockis?

Idag ska min mormor och moster komma hit och fira mej. Några andra planer för dagen har jag inte än.

 Ny tröja från Monki och nya, vita, låga converse. Kärlek<3

take care, puss♥

19mars

Hejsan. Igår var brudarna här, och jag tror jag aldrig har skrattat så mkt. Seriöst. Vi hade kokkosboll krig och spelade spel. Och vilka tror du vann då? Jag och Sara såklart! Det var att man fick en lapp där det stod något man skulle rita, och då skulle den andra gissa.

My presents. Haha Sune. Jag älskar sune, speciellt Sunes jul. Sen fick jag ett likadant halsband som jag hade förut. Ett blått hjärta som jag hade på mej både dag och natt i flera månader men sen gick det sönder.

 Sen bröjade vi trycka upp sånna här i fejjan på varandra.

Och här har vi ett av resultaten.

puss♥

18mars

Hejsan. Kan ni gissa vilken dag det är? Ja tänker ni, det är ju onsdag? Men en alldeles speciell onsdag kan jag ju säja att det är för nu råkar det vara så att jag fyller år ;) Har fått massor av fina saker (a) Men orkar inte rabbla upp dom nu, ehehe. Snart kommer även Sara, Anna, Jossan, Sophia och Emelie hit för att fika och fira födelsedagsbarnet. Nu ska jag fixa mej till dess.

Puss på vädret förresten! Jag älskar dej solen. Och dessa varma vårtemperaturer har jag heller ingenting alls emot. Jag har ju tjatat här hela vintern om hur mycket jag längtar tills våren. Hoppas det håller i sej nu då. Fast det är ju i ochförsej självklart att solen skiner när jag fyller år.

puss♥

15mars

Hejsanhejsan! Jag vet, jag har inte bloggat på några dagar nu. Men duktig som jag är lyckades jag bli sjuk lagom till helgen, och nu när helgen börjar gå mot sitt slut börjar jag ju såklart må bättre. Askul verkligen. Not.

Ehum, Malena Erman vann melodifstivalen? Jaa. Fast det är ju kåålt, för hon kommer ju från sandviken. Ehehee. Jag hejade på Emilia. Sen gillade jag EMD och Måns Zelmerlöv också. Och Petra Mede är inte så dum endå. Fast hon kan ju aldrig slå förra årets programledare och pausunderhållning.

Annars orkar jag inte bry mej så mycket om melodifestivalen och vem som vinner. Men vem orkar det egentligen? Förmodligen folk som har magsjuka på en lördagskväll. Däribland jag då.

Puss♥

12mars

Hola amigos! Dagen i skolan gick väldigt fort, trots att det är längsta dagen på veckan. Fick lite skäll av en lärare som pratar väldigt roligt och hade liiite svårt att hålla mej för skratt, heheh.

Sen stack jag till dansen, tränade en timme klockan 4 och en timme kl 6. Hur kul somhelst. Och att jag gick på båda träningarna var verkligen nödvändigt. Har missat hur mycket somhelst och dom andra ligger väldigt mycket före. Men jag börjar lära mej nu, so thats goodie.

Nu ska jag vara duktig och göra läxa hade jag tänkt! Blev ett kort inlägg.

Puss♥

11mars

Hej! Onsdag var det idag ifall någon hade missat det. Bra skoldag, hade bild, gjorde typ gipsskulpturer som ska se ut som människor. Bild är kul. Iallafall för att vara ett skolämne. Speciellt när allas gips-människor ser ut som anorexiaoffer men min... ja det är lite att ta i på den ;)  Sen fick vi tillbaka NO-proven och jag hade 32 av 33 rätt fast jag inte hade pluggat *stolt*. Sen hade vi ju faktiskt sovmorgon till kvart i 10, och det kan jag ju inte säja att jag har något imot.

Hemma nu har jag gjort läxan typ, även fast den inte ska vara inne föränn på fredag, way to go! (y) Sen har jag kollat på andraavenyn och tagit det lungt. Hade tänkt att jag skulle ut och springa idag, men det är ju så himla kallt ute. När det blir vår ska jag ut och springa ofta! Jag tränar dans en gång i veckan, men med min godiskonsumtion borde jag verkligen träna mer. Har ju inte direkt problem med vikten, men jag känner mej äcklig på något konstigt sätt när jag inte tränar.

Och jag har bestämt mej för att dissa blondinen innom mej ett par månader nu, ska testa färga brunt så fort jag får pengar. Men jag tonar nog bara, vill vara säker på att det gåra att få tillbaka mitt blonda hår :P

OCH MIN ÄLSKADE MOBIL HAR BÖRAT FUNKA IGEN! Jag vill verklgen inte köpa någon ny, trivs med den här, så det var en jäkla tur!

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa josssaaaaaaaaan x)

puss♥

10mars

Hejsan. Idag var det tisdag, vilket betyder längsta skoldan på hela veckan. Att jag absolut inte kunde sova igårkväll gjorde ju inte saken bättre. Föressten sa min SO-lärare att vissa inte kan sova när det är fullmåne för att månen är nära och drar i en. Kanske därför jag verkligen inte kan sova ibland. Fast det händer ju i och försej oftare än en gång i månaden. Idag då, sprang till Jossans plats varje gång läraren kollade bort hehe. Sen på slöjden blev jag klar med mitt superssnygga hårband hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.  Sen på SOn råkade jag faktiskt somna :D Det var kul.

Nu ska  jag snart titta på typ Despret housewives och kanske lite på den rätte för rosing, haha jag tkr faktiskt deyt är roligt :'D

puss♥

8mars

Mars månad är det. Betyder inte det att våren ska börja? Jag kanske inte förväntar mej tussilago i diket och löv på träden, men vägarna kan ju bli fria från snö i alla fall? Att snön för tillfället singlar ner utanför mitt fönster känns hemskt. Ush.

Inatt sov Nicole här, det var trevligt. Jag får helt seriöst attacker av energidryck, haha. Jag dansar runt och skriker, och nästa sekund sitter jag astrött och håller på att somna hahah. Och sen satt vi och kollade på svensktexade pingu på youtube. Och vissa andra filmer. Natthumor på högsta nivå.

 Haha, klockrent! Jag hyser varma känslor.

Puss♥

Dra!

Släktingar över 20 kan ju DRA HÄRIFRÅN!!!!!! Ge mej ett privatliv för in i h*****e


6mars. Fredag is good alone is boring

Hej! Tanken ikväll var att jag skulle till Gävle och kollar på bio, men jag är ju smart, så jag glömde bort det och mobilen hade jag inte på mej så jag missade hela skiten. Kul? Nej det tycker jag faktiskt inte. Inte sådär superduperkul att vara helt sysslolös på en fredag. Hm. Borde ju passa på att göra engelskaläxan som vi har till idag då, men jag är ju inte direkt jättetaggad på det. Ska tydligen skriva uppsats eller hur man ska säja, bättre än typ glosor i alla fall.

Puss♥

3mars hej ge mej sommar!

Hejsan! Förlåt att jag har varit en dålig bloggare dom senaste dagarna. Idag vare skolan like usual och det var tråktråktråk. Somnade. Not. Men om jag var en person som kunde somna på lektioner skulle jag ha somnat idag. Hmm. Hade typ NO-prov, gick ganska bra kändes det som. Men man vet ju aldrig.

Fatta vad jag längtar till sommaren! Sommar är underbart. Jag ska hitta på massa roliga och konstiga saker med mina flickor. Vi ska sova på ett tak bland annat. Bland mycket annat. Vi ska go nuts! Sen längtar jag till alla dom vanliga sakerna. Typ bada sola och äta glass. Finns det något bättre? Skulle inte tro det. Sen är man ledig från skolan så länge att man inte behöva tänka på det någonting, bara chiiiiiilla i solen. Fast jag vägrar att vara ute i skogen i sommar. Ushushush. Fatta massa ormar som krälar runt bena och björnar som äter upp en. Skogen är inte mitt ställe på sommaren. Vattnet är mitt ställe! Jag älskar seriöst att bada, hahah.

Förresten, min systers smarta hjärna för ett tag sedan:

Andrea: Feliciaa?

Jag: mmh?

Andrea: Kolla jag har en vattenblåsa!

Jag: Ush! Spräck den!

Andrea: Nej! Jag vill ha den kvar! Dom är ju bra.

Jag: Öööh, varför det?

Andrea: Ja, men tänk om jorden sprängs och alla människor hamnar på en annan planet, då kanske det här är det sista vattnet som finns!

Tänk om Andrea vore stadsminister ändå!

Puss♥

2mars

Hejsan! Dagen i skolan idag har varit helflummig, jo för det finns ju som tur var människor som faktiskt är lika konstiga som mej :P

Sen drog vi ner till prix, köpte dipp och gurka faktiskt, fett duktigt måste ni erkänna! Fast i morgon blir det nog en godispåse igen i vanlig ordning. Sen drog vi hem till Sara och kollade på det bästa som någonsin har skapats, Bert såklart! Sophia, jag, Jossan, Sara och Emelie tror jag det var. Mysigt. Skrattade helt seriöst ihäl mej. Bert måste ju vara kung han.

Vet ni? Vet ni? Vet ni? Om lite mer än två veckor fyller jag år! Haha jag längtar ;) Presenter och tårta here I come (a)

Puss

28/1 feberuari/mars Stockolm vare ja!

Tjena! Jo, det vart ju stockholm idag, fy vad skönt det är att komma dit! Handlade liitegrann också, inte så mycket som jag hade tänkt kanske men jag kom på att jag har lite grejjer att köpa i valbo också. Hääääääärligt var det  stockolm, förutom att gå i affärer och vara i varje affär i trettiotre år (under högljudda protester från övriga familjemedlemmar) så gick jag och insöp atmosfären. Hoppas jag kommer dit snart igen för det är bland det bästa jag vet! Vill ni se mina inköp nu då? Här kommer dom vare sej ni vill det eller inte:

*här har det tidigare suttit en bild, men den var ful så jag tog bort den, eheheheheh* (dålig kvalite jag vet) Linne från Zara. Grymt snyggt. Fast man visar ju lite väl mycket av härligheten, så det blir nog till att ha ett annat linne under. Det ska välkommet få flytta in i min garderob. Eller rättare sagt till mitt golv, där jag förvarar kläder efter som att det är överskattat att lägga in i garderoben. 149 spänn gick det på.

 Sen köpte jag jeansleggings på MQ. Jag sprang fram och tillbaka flera gånger eftersom att jag inte kunde bestämma om jag skulle ha ljusare eller mörkare. Hade grym beslutsångest. Tillslut blev det dom mörkare, fast dom är väldigt ljus dom med.

Sen har jag kollat på melodifstivalskiten, och vet ni? Hon den roliga tanten, hon som sjöng opera vet ni? Hon har bott här i skitviken och gått i min farbrors klass, haha. Nu har jag äntligen börjat förså det nya systemet med dueller också. Jag är lite seg. Men jag brukar inte vara så engagerad i melodifestivalen så det är därför.

Puss♥

RSS 2.0