27/28feberuari 2009

Wihoo, nu ställer jag klockan på 9.30 för i morgon (eller rättare sagt 11 timmar senare idag) bär det av till storstan! Stockholm here I come! Jag har saknat min andra hemstad, som jag visserligen aldrig har bott i men känns som min rätta hemstad. Jag ska shoppa och lite sånt, nice. Har hämtat mitt nya kreditkort på posten nu, so i got money to spend. Jag är taggad!

Idag har jag varit hos farmor, haha. Trevlans det.

Puss♥

26feberuari about yesterdayyy

hejsan! Igår drog jag in till stan med Anna och Sara. Jag köpte två klubbor och ett tuggummi, hahha. Jag är nöjd med mina inköp. Vi gick bara runt och kollade en stund, det var mysigt. Sen åkte vi runt på bussen ett tag. And pratade you know.

Dagens planer är än så länge oklara. Hittar väl på något. Förresten har mitt kort kommit i ett paket jag kan hämta ut. Men eftersom att mitt ID låg i plånboken som blev stulen kan jag ju inte hämta paketet? Knäppt. Men man kan väl ta med en förälder? Jag får väl dra med mej en sån då antar jag.

 Kolla vilken skum mascara vi hittade by the way. Den är i en tub? Undrar om den får bra sålt...

 Hiiiih. Gårdagens inköp. Bara för att jag älskar klubbor (a)

Puss♥

24/25feberuari

Hej! Idag har jag sett på "mean girls" för 457te gången. Jag älskar den, och har gjort det sen jag var 9. Den är ju grymt rolig! Numera ser jag den typ en gång om halvåret. Förresten gillar jag nästan alla typ high-school filmer eller vad man ska säja. John tucker must die, he´s the girl, shes the man... you name it. Sen slutar det typ alltid med att dom har en bal i slutet, haha.

Annars idag har jag haft ont i huvudet och inte orkat göra så mycket. Men det var ju sån där fettodag eller semeldag eller vad det nu heter! Mums, en semla har jag tjockat i mej, hur gott somhelst! Det är mysigt att dom är så höga så dom knappt går att äta också, så man får grädde på näsan hur man än gör. Men i affären började dom med semlor för kanske en månad sen, hade det inte varit för att alla sa att det var semeldagen idag hade jag inte en aning på om det var för en månad sen eller idag. Hehe.
Mumsielemumsmums. Min semla! Halväten och fet.


Puss♥


23feberuari

Tjena! Idag har jag inte gjort så mycket, mest slöat faktiskt, men jag träffade Jennhy en stund det var najs, vi har inte varist sen i somras!? Vi har inte hunnit med skolan och skit. Jag har saknat henne såhäääääääääääär mycket, tur att det blev av att vi träffades tillslut. Vi var ute och gick och pratde om allt, trevligt.

Orkar inte skriva något mer, puss♥

FOUND!

Har hittat usb-kabeln nu!

 När jag designade Jossan skor! Haha erkänn att dom är snygga. Hör av dej om du vill ha ett par. Jag tar 5000 styck. I hälen står det ju såklart: Design by FeliciaLotsander hahah. orkar inte ladda upp mer bilder nu, men det kommer! Puss♥

22feberuari saturday night yesterday

Hejsan! Igårkväll var jag hemma hos Anna och kollade på melodifestivalen med henne och Jossan.Jag hejade på EMD som den lilla flicka jag är. Dom gick ju vidare också så jag vart glad! Vi hade i alla fall kul, vi typ dansade till massa gamla låtar, hehe, här har vi barnet kvar inom oss kan jag ju säja! För sen gick vi ut ock åkte madrass också, som grädden på moset. Först ville dom gå enda bort till kullarna, men eftersom att jag är lite rädd för typ mördare och björnar så hittade vi en backe som låg lite närmare. Det var kul, jag höll på att skratta ihjäl mej och varje gång någon gick förbi grävde vi ner madrassen i snön fr vi skämdes lite, haha.

Och i kväll blir det tjejmiddag på napoleon, hur mysigt somhelst!

Men jag stör mej hur mycket somhelst på att usbkabeln är borta, kan ju inte ladda upp några bilder nu! Men någon gammal bild kanske jag kan bjussa på.
 Ni får en bild från när jag krossade min spegel! najs.

Puss♥

21feberuari erly in the mornniggg 01.10

Hola! Idag var jag med om något som inte alls var trevligt. Inte trevligt alls, FICKTJUVAR! Ush och fy och blä! Vi gick i valbo, och jag skulle precis ta fram min plånbok, när jag märker att den är BORTA! Fifasen! ficktjuvar ta er i stjärten! Först sprang vi till affärer där jag hade varit och letade efter den. Men neeeeeeeeeeeeej. Vi frågade i alla kassor men ingen hade hittat den. Jag tror inte att jag tappade den heller faktiskt... 1250 kr hade jag. Men som tur har vi spärrat kortet och beställt nytt, så 1050 kr kommer jag att få tillbaka i alla fall. Tur är väl det. Jag hittade massor av kläder jag ville ha, som jag inte kunde köpa. Blä. 200 kr som någon jäkla tjuv har nu som var MINA! Jag skulle faktiskt köpa kläder för dom. Bajsa på dej tjuväckel. Saker jag har hittat idag som jag ska köpa vid senare tillfälle(nej allt skulle jag inte ha haft råd med)  :

• Svarta chinos på gina tricot
• t-shirt vit med svarta grejer på från gina tricot
• tröja med halvlång ärm från gina elr jc, dom var liknande men jag ska bestämma mej för en av dom.
• Urblekta jeanstajts från gina tricot
• Lila tjocktröja med träd på från carligns
• Linne på Jc



Nu är Sophia här i alla fall, och vi har kolla på OTH så lite glad är jag ju :)

Puss♥

20feberuari sportlov!

WIHO! Nu har vi sportlov. Hur skönt som helst! Jag ska inte vara så lat det här lovet. Hoppas jag kommer iväg till kunsberg någon gång också.

Planer för dagen är att först åka till valbo och inhandla lite nya kläder, och födelsedagspresent till Heval eftersom att vi ska till deras resturang och äta mat och gratta Heval på söndag. Kalasnajs. Sen ska Sophia sova här och vi ska kolla på one tree hill hela natten.

Nu har även min usb-kabel till kameran kommit bort, suck. Så det blir inga bilder idag, men jag kan fota nya kläderna med webbkameran sen.

Puss♥

 ÅÅÅÅH HETING<3<3<3 minminmin. Och försök inte ta han för då biter jag er i fötterna (a)

Puss♥

18feberuari gratulationer och kungsberget

Hejsan! Idag är det ingen vanlig dag, ingen vanlig dag alls för det är ju HEVALS FÖDELSEDAG!  Grattis hjärtat. Själv fyller jag om prick en månad idag. Trevligtrevligt då blir man stor fjortis. Eller så inte.

Idag var jag i kungsberget med Sophia men åkte med Hannah Carro, Erik och Jonte också. Kalaskul vare, har verkligen saknat kunsberg. Förra året åkte jag ju hur mycket somhelst, det här var första gången för i år. Och jag ramlade inte en enda gång, imponerande!!

Fölåt för att jag inte lägger upp bilder, men jag ooooorkar inte just nu. Har i kameran menn orkar inte ladda över till datorn nu.

Puss♥

16januari onetreehill with sophia

Jag älskar oneetree hill. Jag älskar det, det är så himla underbart. Har kollat hela dagen med Sophia, och det är så bra att jag dör. Håller på och kollar på fjärde säsongen, och för alla som har sett det förut kan jag ju bara säja att jag dog när Peyton blev förföljd av den där jäkla Ian i början. Första gången jag såg det tyckte jag inte att det var så bra, ganska konstigt med tanke på hur mycket jag tycker om det nu. Man måste se några avsnitt och ge det en chans.

Har prov i morgon i SO. Har glömt och plugga, men whatafuck jag kan allt känns det som.  Glömde kameran i skolan  idag, så jag kan inte ladda upp några bilder. Men jag har varit busig idag, bland annat har jag designat Jossans skor med hjälp av en permanent penna, haha. Vart grymt snyggt! Ska phan bli skodesigner jag. Sugen på att piffa upp skorna? Jag fixar för en sisådär 5000 kronor styck, sen får du betala för pennan också, tror jag tappade bort mina permanenta pennor för ett tag sen.

Puss♥

Felicia loves oth and music

Hej! Har nyss kollat på one tree hill och jag är kärkärkär i den serien! Det är ju helt sjukt att det bara går en gång i veckan! Jag skulle helt seriöst dö om jag missade det. Sen är det alldeles för kort också. Vadå 55 minuter? För mej känns det som 5. 

Internetanslutningen har krånglat idag och lite igår, det gjorde så att jag inte kom in på spotify och kunde inte lyssna på musik. Sen är min mobil trasig och jag andvänder en som det knappt går att lyssna på musik på för ljudet är så dåligt. Jag fick helt seriöst panik. Jag kan inte leva utan musik. Jag får psykbryt! Som tur vad hittade jag några gamla låtar i en dammig mapp, och dagen var räddad.

Alltså skulle jag kunna ha dött två gånger idag, en gång när jag höll på och missa one tree hill, och en när jag inte kunde lyssna på musik.

 Ganska fail, men jag gillar den endå på något sätt...
 Me

Puss♥

i´m a nolifer

Gör det här testet annars kommer något tragiskt hända i helgen! Okej!

Var kommer du ifrån? Sverige
Heter? Felicia Mari Lotsander heter jag
Hur gammal är du? 13år och 11 månader
När fyller du år?  18Mars
Tycker du om någon just nu? Nej det gör jag inte
Jag samlar på? hmmm... pengar? Fast det går inte så bra
Gröna eller röda äpplen? GRÖNAGRÖNAGRÖNA. Fast vi har alltid röda hemma haha
Vilken tid gick du upp idag? En halvtimme försent, så jag fick stressa hur mycket somhelst. 07.00
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp. Min egna sköna säng
Har du sovit ensam inatt? Jaa
Har du strumpor på dig nu? Ja! Och för en gångs skull är det samma färg på båda
Hur svarar du i telefon? Hej det är felicia, eller hallå eller jaa?
Vad ska du göra ikväll? Sova, fiphan vad jag är trött!
Vad ska du göra imorgon? SOVA! fy vad lat jag ¨låter, jag brukar inte vara såhär trött
Var vill du bo när du blir stor? I stockholm eller utomlands
Vad vill du bli när du blir stor? Sopkärring. Nä, jag vet inte
Är det okej att gråta? Haha, ibland kanske?
När grät du senast?  När jag såg på one tree hill
Vilken årstid tycker du bäst om? SOMMARSOMMARSOMMAR
Laddar du ner musik och filmer från internet?  Som att jag skulle veta hur man gör?
Skulle du göra om du vann en miljon? Åka utomlands! Och handla kläder. Och sänka lite till typ rädda barnen
Bär du glasögon eller linser? Nej,
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, fast det kan ju vara snyggt att andvända ibland
Har du piercing? Nej. Men jag skulle kanske vilja ta i naveln eller läppen
Öronen? Öronen?
Har du tatuering? Nej. Men kanske nån liten fin i framtiden
Vill du gifta dig? Jag planerar inte. Men kanske när jag blir vuxen
Vill du ha barn? se ovan
Solar du ofta? På sommaren, det är ju ganska svårt nu
Är du bra på att laga mat? Jag kan göra popcorn om det var det du undrade. Men ni får räkna med att jag bränner dom.
Gillar du att dansa? Loveit<3
Vilken är din favoritglass? BEN&JERRYS
Tror du på ett liv efter döden? vetinte riktigt
Bor dina föräldrar tillsammans? ne
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska
Vilka hårfärger har du haft? Blont
Är du beroende av något? Många saker.
Röker du? NEJ.
Senaste låten du hörde? 17år<3<3
Vad gör du på helgerna? olikaaaa
Vem kramade du senast? Heval
Saknar du någon nu? oja
Vem ringde dig senast? Heval
Var du glad igår? Både och








Ny design!/boken skär sej!


Hohooo kolla min nya design! Heval har fixat som vanligt, hon är ju hur bäst somhelst på det. Vad tyckert ni om den? Jag tycker det är min bästa hittils!




 Ehum, kolla vad våra skrivböcker heter? Ungefär som att matteboken skulle heta fjortis, eller engelskahäftet stekare liksom.

Kanske kommer upp mer bilder sen, måste redigera dom lite först, hehe. Puss♥

13feberuari fredagen den 13

Ooooh spoky, fredagen den 13de. Fattar inte varför det är en fredag som är otursdagen, hade det varit måndag den trettonde skulle jag ha kännt mej mer oturlig. På fredagar är jag nästan jämt glad (och vem är inte det liksom?) så dom kunde ju ha tagit en mer passande veckodag.

Jag är ganska förbannad på mej själv. Jag vill spara ut långa naglar, men jag biter så det är inte så lätt. Men jag är ju inte som normala nagelbitare som gnager på alla naglar, utan jag gnager bara på tummarna och lillfingrarna, noooormalt? Är ganska lockad av att köpa lösnaglar, men jag skulle säkert bara bita på dom också.

Ska snart vara med Heval Emelie och Sara och hitta på något skoj. Puss♥

give me summer!

Jag tog mej igenom söderklassikern på skidor väldigt bra, en mil har jag åkt och varit duktig. Det var inte så jobbigt jag hade trott, men inget jag skulle göra annars liksom. Jag är ju såå duktig på längdskidor *hostilehost*. Det konstiga är att det är mycket läskigare med längdskidor än slalom. På längdskidor ramlar jag hela tiden, haha.  Och i backarna sitter jag ner och andvänder skidorna som pulka. I`m the kingen utan k.

Förövrigt anar ni inte hur mycket jag längtar till sommaren. Man tycker ju det är onödigt med tanke på att jag kommer hinna längta ihjäl mej innan det äntligen blir sommar. Men det går ju liksom inte att låta bli. Sommaren 09 kommer jag personligen se till så att det blir den bästa. Fatta vad kul, gå runt i snygga sommarkläder, ballerinaskor för hela slanten. NU ska jag börja spara till sommaren. Till alla glassar, alla besök i köpcentret och allt annat man kan lägga pengar på i sommar. Sen ska jag bada varenda dag, hitta på konstiga saker med kompisar, sova i tält, bli brun som en bajskorv, hänga ute i värmen, ha tid för alla kompisar som man inte riktigt har haft tid för under tiden man har varit i skolan, inte bekymra mej för skolan ett dugg, lämna alla läxor och annat oviktigt någonstans där jag aldrig kollar, leva livet, ha allmänt kul, poppa musik,  sova ut ordentligt, åka bort, ha kul på gröna lund, åka till stockholm, sova över med kompisar, insupa solsken, bara leva i nuet och sluta sitta inne och skriva saker man ska göra om ett halvår på bloggen som ett jäkla freak.

åååh... SOMMAR! Förutom att jag inte kunde posa på kort var det en jäkla bra tid. Lite brunare hade jag dock planerat att bli, men jag blir faktiskt mer grå än brun ... haha

Det var allt för mej leverpastej. Puss♥


11feberuari sovmorgon

Hejsanhejsan!  Här  aitter jag och slappar eftersom vi har sovorgon till klockan 2 idag. Hehe. Det fixade sej med skidorna i alla fall , jag ska åka med dom andra och slipper åka själv. Snart blir det donken, sen direkt till skidorna.

Från ett ämne till ett annat, är det inte sån där dag snart när man får fetta i sej semlor? Fy  vad jag är sugen på det! Muuuuums.

Puss♥

9feberuari skolbus

Hejsan, busat massor i skolan idag samtidigt som jag har varit en duktig elev. Gjorde gröt som smakade klister på hemkunskapen, skrattade massor där. Skrev ord på miniräknaren på matten, det går att skriva hello, boobis och Sibel faktiskt. Shoot, hade inte kameran med, annars skulle ni ha fått sett mitt mästerverk. Sen på svenskan körde vi viskleken. HAHAHA, det var askul. Sen har vi fått sett schemat för någon friluftsdag vi ska ha på onsdag. Vi ska åka skidor, för då kan man göra söderklassikern. Det finns olika starttider för skidorna, alla mina kompisar fick åka klockan 2 tror jag det var, förutom jag som självklart ska vara tvungen att åka själv klockan 12 . Alltså hur kul blir det på en skala? Jag ska fyfasiken klaga. Hoppas det går bra att jag byter, för annars tänker jag i allafall komma när mina kompisar ska åka. Jaja, som tur var är det i allafall en tjej från min klass som ska åka när jag åker.
 
 Ey, its got to be got2b, bara för det är så kul att gå runt och säja. Sen är ju faktiskt hårsprayen jäkligt bra också.

Puss♥

8feberuari the yesterdayyy evening

Igår kväll busade jag massor med Emelie och Josefine, kalaskul. Kollade på melodifestivalen, men snyggsnygggan gick inte vidare till ens andra omgången, så jag sket i att koncentrera mej efter det. Jag vet inte ens vilka som gick vidare till globen eller andra chansen för jag satt och lekte med mobilen, heh. Caroline af Ugglas satt jag i alla fall och skrattade åt, hahaha. Hon är skojj. Orka melodifestivalen när inte Björn Gustavsson är med som förra året i vilket fall somhelst.

Låtar ni borde lyssna på är: Belle and Sebastian- i´m a cuckooo. Och Gavin DeGraw- next to me. Gör ni inte det är ni dumma för dom är bäst.


I`m glad to see you i had a funny dream and you were wearing funny shoes / i`m a cuckoo



Puss♥

ullakjoool

Många har undrat vad en ullakjol är. Här har ni den. Vi kallar den ullakjol beacuse ulla wore her pants very high in the waiste.

Nu snöar det. Bajsbajsbajs. Jag vill ju ha sommar nu!

ikväll är det melodifestivalen. Då ska Caroline af Ugglas vara med, hah. Har jag tid ska jag sitta och skratta åt henne.
Puss♥

7feberuari friskfelicia

IDAG ÄR JAG FRISK! Nästan i alla fall, och det är ju trevligt. Ska hänga med brudarna idag, hitta på något kul. Jag har bara lite ont i halsen, men helt klart bättre där också. En apelsin gör verkligen susen! Man ska ju proppa i sej c-vitamin när man är sjuk, och det funkar ju faktiskt!


Puss♥

6feberuari sjuk med oth längtan

Hej! Idag har jag återigen bestämt mej för att stanna hemma, är fortfarande sjuk. Har ont i halsen och huvudet, och har även misstankar om feber.

Konstigt nog är inte det orsaken till att min dag är förstörd. Precis som igår är det inget one tree hill, och det kommer det inte bli nå mer i fortsättningen heller. Iallafall inte på vardagar. Dom har visat alla avsnitt ur säsong 5 nu, och kommer börja visa säsong 6 på söndagskvällar. Åååååååååh. Vadå finns inga mer avsnitt liksom? Spela in några åt mej då! Puss♥

5januari BUHU

AAARRRGH! Var värsta taggad på one tree hill idag, men neeeeeeej, då ska det ju såklart inte vara något idag. Ren och skär sorg. Får trösta mej med att kolla på vänner. One tree hill är så himla beroendeframkallande. Specellt när jag fick höra hur det slutade igår. För alla er som såg så kan jag ju bara säja att jag börjar grina om det var den där jäkla Lindsey han ringde. Det ska ju vara Peyton! Nog om det.

 Någon dans blir det förmodligen inte idag, kan helt enkelt inte, min hals gör så fakkat ont. Men däremot parllade jag mej iväg till skolan idag. Ett stort plus, så jag inte behöver jobba ikapp den här dagen också.


Behövs för att överleva.



Puss♥

fel dag

Hej! Jag insåg just att jag blev sjuk på helt fel dag. Vi hade sovmorgon till kvart i tio, sen hade vi musik vilket jag faktiskt tycker är ganska roligt till skillnad mot dom flesta. Sen hade vi NO och SO vilket jag inte är ledsen att jag missade. Men sen skulle vi till badhuset och göra någon jäkla klassiker. Det tråkiga med att jag missade den är att den kan påverka idrottsbetygen längre fram. Fast äsch, så mycket orkar jag inte bry mej...

Om man ska ligga hemma och vara sjuk kan man väl i alla fall få turen att vara det på någon dag när man har en lång dag med tråkiga ämnen. Torsdag tillexempel? Men i morgon blir det skola i alla fall. Mår mycket bättre nu, och jag tänker inte missa dansen på kvällen.

Puss♥

asos.com make me cry...

Kollar på kläder på asos.com nu, det får mej att bli deperimerad. Alla dessa fina kläder som jag inte kan köpa just nu, och inte på ett bra tag framöver. Eftersom att jag köpte kameran blev det inte speciellt mycket kläder denna månad. Tråkigt tråkigt.

Jag gillar verkligen asos. Har hittat hur mycket fint somhelst där, och det är inte speciellt dyrt heller. Vad jag har hört blir det inte allt för hög frakt heller. Loveit

Puss♥

4feberuari sjuk

Hejsan! Idag har jag bara legat hemma, är sjuk och har sovit hela dagen. Ont i halsen och huvudet. Det blir ju inte drekt bättre av att sitta vid datorn så hejdå

puss♥

3feberuari today and yesterday

Hej! Blev inget bloggande igår. Jag hade mysipyspys med brudarna och när jag kom hem orkade jag inte. Vi kollade på film btw. Guess witch? guess witch? vi såg... TWILIGHT! Lite bäst den var eller? Tyvärr var jag ganska ensam om att tycka det. Vissa, tillexempel nästan alla, satt och sa: Men är den inte sluuuuuut snart? Och: den suuuuuuger. Då slog jag dom och sa åt dom att hålla käft, haha!

Idag iskolan vare assnuskigt! Vi skulle typ disikera en räka! Eugh! Jag och Jossan vägrade såklart. Men vi satt och kollade på Emelie och Lisa när dom höll på. USH! Jag och Jossan döpte räkan till Stefan. Stefan är död. Stefan är en tjej för han hade fiskägg i magen. Haha, jag som tyckte det här var äckligt, fatta när vi ska disikera koöga och grishjärta och skit. Jag kommer döööööö. Hallå, dom kan väl inte tvinga mej?

Har börjat kolla på CSI mycket nu på dvd. Både miami och vanliga. Det äger. USH! Bli sommar dumma väder.

Puss♥

1feberuari i`m hopeless

Hej alla! Idag sov jag till klockan 3... hehe hoppsan. Kunde inte slita mej från datorn igårkväll you know. Jag som skulle lägga mej ganska tidigt den här helgen, och sedan komma upp pigg och glad imorgon. Men det är ganska omöljligt om man heter Felicia Lotsander.

1 feberuari idag då. Vet inte varför, men jag tycker feberuari låter värsta gulligt. Feeeebeeeeeeeeeeruariiiiiiiiiiii. Jag är lite udda, jag vet. Mobba mej inte. Eller jo föresten om ni känner för det.

Puss♥

RSS 2.0